Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem synchronizace HTC Touch Diamond 2 s MS Outlook 2007

Zdravím..
potřeboval bych poradit jestli by někdo neměl zkušenost se synchronizací..
používám WIN7.. běžně synchronizuju svojí omnii lite (WM 6.5) přes BT i USB a funguje to v phoodě...

teď potřebuju zazálohovat HTC Diamond 2 (WM 6.5)... ten telefon jsem připojoval poprvé takže jsem si všechno nastavil jak má být.. synchronizaci jsem zkoušel přes USB.. synchronizace začla na 0% a dál se to nepohlo.. stálo to takhle asi tak 10minut tak jsem se na to vykašlal..

chtěl jsem to zkusit přes BT, podařilo se to spárovat ale jakmile jsem se chtěl připojit k zařízení napsalo chyba ve spojení, zkuste restartovat PC nebo zařízení.. zkusil jsem obojí a nepomohlo...

tak jsem zkusil připojit HTC ke starýmu PC kde je win XP. Tam se mi stal ten samý problém. Po připojení se to prostě zastavilo na 0% a dál se ani nehlo.

Telefon má jít na záruční opravu (špatně reaguje displej a hodně se zasekává občas nechce zapnout). Nevíte jak nejjednodušeji telefon spárovat s Outlookem? Popřípadě bych chtěl radu ohledně nějakého jiného zálohovácí programu, který by byl ale potom schopný na importovat zazálohované věci z WM do nového androdidu 2.3. Na android přecházím nově tak s tím nemám žádné zkušenosti.

Záloha s MS Outlook není podmínka, leč výhoda, jde mi hlavně o to nějak ty kontakty z toho dostat a poté přesunout do nového zařízení.
Děkuji za případné rady

Předmět Autor Datum
Nikdy jsem problem nemel, pravda, nemel jsem naboreny mobil. zrus partnerstvi v ActiveSync ve Window…
Jan Fiala 10.06.2011 14:53
Jan Fiala
ten backup normálně používám.. ale teď mi jde i o to jak co nejrychlejc dát kontakty do nového telef… poslední
MagicQ 10.06.2011 15:28
MagicQ

ten backup normálně používám.. ale teď mi jde i o to jak co nejrychlejc dát kontakty do nového telefonu (s androidem) přeci jen ta oprava bude min. na 14 dní...

ještě mě napadlo kontakty se synchronizovalli ještě jednou týdně pro sichr na microsoft myphone. šlo by to z toho nějak vyexporotovat? nikde jsem pořádně o ničem neslyšel ale třeba by byla nějaká možnost to spojit s outlookem?!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru