Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bootování windows 7

Zdravím, Po jednom zapnutí ntb se windows(opět)nespustilo tak jak by mělo,nepomohla ani oprava, ani obnova win tak jsem chtěl windows přeinstalovat, jako už mockrát. Jenže jsem vždy windows instaloval do "zdravého,, PC, a tak to nebyl problém. Ale teť když vložím DVD s win 7 do mechaniky nenabotuje se a pokračuje normal spuštění, což nejde a takhle porat dokola, V biosu mam nastaveny boot s cd/dvd na prvnim miste. Jedine co se nabootuje jsou stare win XP , tak jsem chtěl nainstalovat ty a potom nainstalovat W7. Jenže instalace xp se nezdařila a tak mam tet na HDD totalni maglajs. Jde mi o zachovani veci na hdd. Jako jedinou moznost vidim koupit redukci SATA to USB pripojit HDD k jinemu pc , zazalohovat , zformatovat a nainstalovat win 7 ale pokud nekdo znate jine reseni budu rad.

Díky, Bechman.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děláš s notebookem "blbosti" a pak teprve řešíš zálohu dat? To jsi měl udělat jako první, před jakou…
host 10.06.2011 20:07
host
Si delas srandu?! Tobe asi winy hlasej tyden dopredu ze se chystají spadnout ne? Sorry ale takovouhl…
Bechman 10.06.2011 21:17
Bechman
No on ma ale pravdu! Jinak nevim na co se ptas, kup SATA-USB a zalohuj. Mimochodem ten SATA disk jde… nový
RedMaX 10.06.2011 22:16
RedMaX
Aha, takže když máš 1000GB dat, tak to se zálohovat nemusí. Díky za rozšíření obzorů. Pak tady ale… poslední
host 11.06.2011 02:18
host
A este ked tam to instalacne CD bootujes tak to chce po tebe pocas par sekund zmacknut lubovolnu kla… nový
MM.. 10.06.2011 22:16
MM..

Děláš s notebookem "blbosti" a pak teprve řešíš zálohu dat? To jsi měl udělat jako první, před jakoukoliv reinstalací! Ten, komu na datech záleží (což asi není tvůj případ) zálohuje pravidelně.

Bootovací DVD WIndows 7 musí bootovat za každých okolností, i když PC není "zdravý". V jiném PC bootuje? Je to originální medium?

Si delas srandu?! Tobe asi winy hlasej tyden dopredu ze se chystají spadnout ne? Sorry ale takovouhle vychytavku vazne nemam. Jo a zajimalo by me jak to delas s tou zalohou? Ja mam 1000GB dat takze vazne nevim kam bych to mel zazalohovat, jedine ze bych si poridil fabriku na divka. Ja prosil o radu , ne o prednasku. Ale tobe to asi dela dobre , kdyz si hrajes na dulezityho, vid.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru