Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory 2.1 s pár konkrétními představami, nákup - rady,zkušenosti...

Tady to není tak snadný, jak s monitorem. Monitory jsou si obvykle velmi podobný a dá se vybírat podle parametrů, kdežto u repráků z popisků vyčteš akorát rozměry a způsob ovládání. To podstatný je zvuk a ten musíš slyšet.
Synovec má nějaký 2.1 Geniusy, má ovládání jaký ty chceš, tedy separátní ovladač s regulací hlasitosti a s kolečkem na basy. Průser je, že to hraje naprosto příšerně, satelity produkují jen výšky a subwoofer hučí, jako by byl strčenej do popelnice. Ačkoliv si myslím, že ta sestava patří mezi ty levnější.
Ve tvým případě už je cena mnohem vyšší, mohlo by to hrát líp, ale to fakt těžko posoudit. Můžeš hledat recenze na netu, ale kde bude jeden hýřit superlativy, druhej to poplive, protože někomu to stačí na hiphop, druhýmu na Tarju Turunen nikoliv. 2.1 sestavy totiž často trpí propadem zvukovýho pásma v oblasti vokálů, takže zpěváci leda huhlají. Záleží tedy na tvojí náročnosti a na tom, co chceš poslouchat. Jestli je to na hry, tak to není až taková krizovka, na hudbu je to citlivé téma, u filmů budou krásný efekty, ale může tě pak štvát utlumená mluva, což se projeví jako tristní hlavně večer, kdy nechceš pouštět film na plný kule.
Takže veškerý doporučení od kohokoliv budou VELMI SUBJEKTIVNÍ. Je mi to trochu prosti srsti, ale můžeš využít onu obligátní 14 denní lhůtu, repráky si po netu objednat a vyzkoušet. Pokud se ti zvuk nebude líbit, můžeš je vrátit.

Jo, jsem rád, že se ti moňas líbí. V tom případě máš ten nejlepší monitor na světě :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny