Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory 2.1 s pár konkrétními představami, nákup - rady,zkušenosti...

Zdravím!
Cca před 14 dny jsem zde řešil nákup monitoru. Dnes jsem jej dostal do spárů a můžu říct, že jsem naprosto spokojen. Tímto znovu děkuji uživateli Prasak za dobré doporučení ;)
Tak zpátky k věci! Moje aktuální 2.1 reproduktory začínají při zvýšení hlasitosti vyluzovat zvláštní zvuky, které už mě nebaví poslouchat. Rozhodl jsem se, že 5.1 nechci (jednak lenost při instalaci beden po pokoji) a hlavně mi vyhovují 2 satelity a jeden subwoofer. Mé požadavky jsou (myslel jsem si naprosto nenáročné) následující:
-Chci ovládat basy sám...mé aktuální mají pouze ovládání hlasitosti
-Chci mít ovládání buď na satelitu, nebo na dálkovém, které bude na kabelu, nebo na dálkovém ovladači...(existuje to vůbec?)
-Subwoofer musí mít na šířku maximálně 29 cm (hloubka a výška by neměl být problém...)
-Nechci žádné šumítka...chci, aby soused věděl, že to haje, když to osolím a nechci, aby po prvním zesílení do hlasitých poloh bedny byly poznamenány navždy šuměním a plechovým drnčením.
-co se vzhledu týče...nějak to neřeším, ale monitor mám tmavý a bedny budou vedle něj..bílé být nemusí.
Jsem ochoten investovat cca 3000 kč. Pokud budou nějaké za 3100, není to problém. Jedny se mi zalíbily, ale říkám si, že za bedny dát 3700 už je trochu moc :-D
http://www.alza.cz/logitech-z-623-d189432.htm
Nakonec se možná zítra vzbudím a hned je objednám...trochu jsem se do nich zamiloval :D nemáte s nimi někdo zkušenosti? Myslím si, že taková investice by nemusela být na rok..že by mi už mohly vydržet na delší čas.
Děkuji za případné rady či postřehy.
Bartex

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny