Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s kopírováním dat na externí zařízení-prosím o radu

pocitac moze byt po formatu a prvym strcenim nakazeneho USB sticku si si ho zas zaviril.
Antiviry vyhod a skus pouzivat hlavu. Hned po cistej instalacii vypni autorun predtym ako do toho PC cokolvek do USB strcis. idealne to robit v start-spustit: gpedit.msc, je to pod system, je tam zakazat autorun tak to das na "povolit" (ten zakaz).
A voebc nepouzivaj prieskumnik, vobec ho ani neotvaraj (ptz prieskumnik spusti viry ked v nom kliknes na zavireny disk). Pouzivaj len TC.
... a nic do tych Windows neinstaluj hlavne ziadne (zavirene) cracky ani nic podobne. Nainstaluj len oficialny TC a BEZ akychkolvek crackov. A nic ine. A skus to znova.
A moze byt zavireny nejaky iny PC do ktoreho ten USB stick strkas, a v tom inom zavirenom PC ti to vir prerobi na zastupcov (lebo vir chce aby ten zastupca ukazoval na ten vir). Samo sa to neprerobi.

A za druhe pred vytiahnutim USB sticku skus VZDY pouzivat vpravo dole funkciu "bezpecne odebrat hradware". A ked budes mat ten cisty PC s vypnutym autorunom tak skus ten USB stick sformatovat nech tam zmazes aj nejaky autorun vir ak tam je.

A zobrazovanie skrytych suborov nastavene nemas (alebo nemas zobrazovanie systemovych suborov), keby si mal tak vidis aj subory a nielen zastupcov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny