Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Thunderbird - nastavenie automatického ukladania adries do správnej časti adresára

Používam Thunderbird ako poštového lienta. V ňom sú dve časti Adresára:
- osobný adresár
- zozbierané adresy

Ak to správne chápem, malo by to byť tak, že zozbierané adresy sú tie, čo mi poprichádzajú v mailoch a osobný adresár je ten, kde si JA OSOBNE vložím ľudí. No ale je to žiaľ naopak. Kde si mám v Thunderbirde nastaviť, aby mi adresy z mailov vkladal do zozbieraných adries? Štandardné nastavenie je totiž také, že v správach, ktorých odosielateľ sa nachádza v osobnom adresári sa nezobrazujú obrázky. Ono je to v poriadku, ale logika predsa hovorí, že zozbierané adresy sú predsa tie z mailov a osobný adresár môj. Ono ma to potom dosť pletie. Prechádzal som aj nastavenie, ale nikde som tam nenašiel, že do ktorej časti adresára sa majú adresy z mailov ukladať. Chcem to zmeniť zo štandardného nastavenia (do osobného adresára) na logicky správne (do zozbieraných adries). Totiž ono ma to pletie už dlhšiu dobu, keď som nastavoval antispam, tak mi nesprávne filtrovalo správy, keď som v antispame nastavil, že ak sa mailová adresa nachádza v zozbieraných adresách (vtedy som totiž adresár nepoužíval a nevedel som, že Thunderbird si každú novú adresu ukladá do osobného adresára v adresári). Takéto mám nastavenie (priložený obrázok).

Ako teda nastaviť automatické ukladanie správ do "Adresár \ Zozbierané adresy" z pôvodného "Adresár \ Osobný adresár"? Možno blbá otázka, ale logicky to tak má byť.
http://img57.imageshack.us/img57/1995/bezejmna8te.j pg

Předmět Autor Datum
Nevim jestli jsem to dobre pochopil. Ale nastaveni aby se automaticky ukladaly adresy mailu na ktere…
rh 03.05.2006 00:56
rh
Ďakujem. Pri hľadaní som to prehliadol. poslední
msx. 03.05.2006 01:02
msx.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru