Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Nesedí názov domény pri odosielaní pošty na certifikáte

No a ešte otázka na poštového klienta z iného súdka. Používam SMTP webového servera Atlantis. Jeho adresa je smtp.atlantis.sk. Mám tam vytvorený účet. Doteraz išlo všetko v poriadku, ale od dnešného dňa mi pri odosielaní správy vypíše, že certifikát pre odosielanie správy je z mail.atlantis.sk a je možné, že niekto sleduje moje správy. Ak som si istý, že je to naozaj odtiaľ, tak to mám potvrdiť. Viac priložený obrázok. Čo s tým? V nastaveniach som žiadny certifikát nenašiel.
[bezejmna7dm.jpg]

[mod]Zamknuto na žádost autora dotazu (host)[/mod]

Předmět Autor Datum
zase chces prekonat rekord vo vkladani prispevkov? odpoved je neries nic. atlantis spravil pre smtp…
fleg 02.05.2006 22:30
fleg
Ďakujem za provokáciu. Čakal som normálnu odpoveď, že čo mám robiť. Vidím, že som miestnou legendou,… poslední
msx. 02.05.2006 22:39
msx.

Ďakujem za provokáciu. Čakal som normálnu odpoveď, že čo mám robiť. Vidím, že som miestnou legendou, takže som tak aj braný.

Pre tých, čo možno v budúcnosti budú mať podobný problém:
Vyriešil som to tak, že som zmenil SMTP z pôvodného "smtp.stlantis.sk", ktoré chodilo do včera bez problémov na nové "mail.atlantis.sk".

BTW, ospravedlňujem sa za zanášanie poradne otázkami, nakoľko som to mohol riešiť aj bez poradne, len ma toto riešenie napadlo až po napísaní otázky.

Edit: Poprosím zamknúť, ďalšie podobné odpovede (viď vyššie) nepotrebujem. Keby môžem, tak si to zamknem sám.

Zpět do poradny Nahoru