Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SSD disk - vyhody - nevyhody

A ktore testy konkretne? http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky-cd-dvd-br/ 20796-exkluzivni-test-intel-ssd-320-vyplatilo-se-p ockat-na-25-nm?start=9
radis intel 320 80GB a ten tam vobec neni, 40GB ale je zvycajne niekde pri konci, u prveho testu random acces random data ho dokonca tusim tromfol v zapise mechanicky HDD velociraptor :)
Tie vysledky testov su dost zmiesane, umele testy s 4kB dat tej intel320 rade vyhovuju, ale realne podmienky (to je skor ten prvy test - nahodna velkost dat) moc nie. Je to nahoda ze to ten firmware tak robi? Mozno. Maju vyssiu cache ale pomalsie pamatove bunky. Vacsinou je tam navrchu nejaky OCZ ale ten bude asi drahsi.
Vseobecne nech kupi co chce, bude tam citelny rozdiel (SSD rychlejsi) oproti normalnemu disku co sa tyka random read, t.j. skoro vzdy. Ked chce intel 320 nech si kupi intel 320. Ale netvrdil by som ze je nejak vynimocne super, priemerny porovnatelny s ostatnymi, rychlost silne zavisi od konkretneho modelu a kapacity (pretoze evidentne maju tie vyssie kapacity tie chipy organizovane nejak "paralelne", takze 2x vyssia kapacita ma teoreticky aj 2x vyssiu rychlost)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny