Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Jaký mobil pořídit - Nokia E52, Nokia C5-03, HTC Wildfire S ?

Dobrý den. Mám zúžený výběr poskytovatelem služeb na telefon zdarma a do finále mi prošly tři telefony. HTC Wildfire S, Nokia C5-03, nokia E52. Vždy jsem používal Nokie, posledně E51. Požadavky na telefon mám - slušné brouzdání po netu přes wifi, kvalitní příjem signálu (jelikož bydlím v místě s mizerným signálem, tak každé zlepšení příjmu se mi hodí), slušné psaní sms. Samozřejmě plusem je výdrž, kvalita zpracování, manipulace. Naopak věci jako muzika, foto apod. není pro mě podstatná. Nejsem odborník na OS, na Symbian 1 jsem četl dost negací, o Android, netuším vůbec nic. Designem se mi nejvíc líbí C5-03 (jak jsem psal, jsem spíše nokiofil), ale po recenzích mě zaujalo i to HTC, se kterým nemám vůbec žádnou osobní zkušenost. E52, je asi jen upgradovaná E51, se kterou jsem byl vcelku spokojen (až na ten web) :-). Jen ten menší display bych možná už zkusil vyměnit za 3,2". No budu rád za každou odbornou pomoc s výběrem. Díky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak si taky prisadim, s dovolenim.. Do nedavna jsem protezoval nokii, no po tom co jsem nafasoval s…
Redsnake 17.06.2011 23:31
Redsnake
Je pravda ze Wildfire je trosku pomalejsi, ovsem tady je rec o Wildfire S. Co sem videl tak v benchm… poslední
Loper 04.07.2011 19:05
Loper

tak si taky prisadim, s dovolenim..

Do nedavna jsem protezoval nokii, no po tom co jsem nafasoval sluzebni htc jsem zmenil nazor. To co predvadi nokia je vrchol. Konkretni modely budou samozrejme rozdilne, ale tam kde treba moje e5 straci signal je htc touch 2 naprosto v pohode. taky odezva systemu je naprosto nekde jinde.

Ale to je fakt asi dost mimo. o wildfiru jsem taky uvazoval, na netu vypada dobre, ale kdyz se mi dostal do ruky, musel jsem konstatovat, ze to opravdu odpovida socialni vybehove tride htc. pomale odezvy, na web to je k nicemu, k prdu display, i dva roky stary telefon touch 2 ma lepsi display.

Taky zvaz to, jestli chces dotykac. mam firemni benefity, ktere zahrnuji mesicne nejake ty sms, no, datlovat je z htc dotykace?to by me mohlo, radsi si je zaplatim (cti poslu zdarma pres net) ze soukromeho telefonu s ful qwertz klavesnici..

Je to o preferencich na co ten teflon pouzivas, kdyz hodne datlujes, tak klavesnici a o dotykaci neuvazovat, ta hw klavesnice je nenahraditelna.

Jinak jak uz rekli ostatni, idealni je nekam si zajet a telefony si opravdu osahat, nestydet se zkouset tel treba pul hodiny, prece jen to jsou penize...ale wildfire bych nedoporucoval.

Je pravda ze Wildfire je trosku pomalejsi, ovsem tady je rec o Wildfire S. Co sem videl tak v benchmarku dosahl oproti W asi trojnasobne skore .. mimo to ma lepsi displej S-LCD s vyssim rozlisenim a mam pocit ze puvodni wildfire nemel ani graficky cip :-)

Zpět do poradny Nahoru