Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy s touchpadem

Dobrý den,
mám nepříjemné problémy s touchpadem. Vlastním netbook Asus 1215B, který by měl podporovat multitouch. Byl k tomu v systému nainstalovaný ovladač Synaptics.

A teď k tomu problému. Prostě se občas stane, že se kurzor zasekne na jednom místě a chová se, jakoby byl ovládán dvěma prsty. Teda ne úplně ale podobá se to tomu. Většinou při pohybu prstu vertikálně se posouvá stránka nahoru a dolu a při horizontálním pohybu se přibližuje a oddaluje stránka. Pak se mi párkrát stalo, že se na části touchpadu choval výše zmíněným způsobem a na části se dalo hýbat kurzorem normálně.

Většinou se problém vyřeší klepáním na různá místa touchpadu. Někdy se toho zbavím do pár sekund, jindy to nejde vůbec a pomůže jen restart.

Zkoušel jsem stahovat z webu asusu jiný ovladač určený pro tento model, ale ten nepodporoval multitouch. Pak jsem zkusil i ovladač určený pro jiný model 1215N (také Synaptics ale v jiné verzi) ale problém přetrvává.

Myslíte, že se to dá nějak vyřešit nebo bych se měl pustit do reklamace?

Děkuji...

EDIT: tak mám problém :( doufal jsem, že dělá nepořádek třeba ten Synaptics, ale dneska jsem ho odinstaloval a chtěl vyzkoušet, jestli bude blbnout touchpad i bez tohoto ovladače. Samozřejmě nefunguje multitouch. Ale opět se vyskytl problém s pohybem. Tentokrát se to projevovalo tak, že v přibližně jedné třetině levé části touchpadu se dalo pohybovat kurzorem normálně a ve zbylé části nešlo pohybovat kurzorem doleva.

Vidím to na další reklamaci (už jsem reklamoval LCD) :(...koukám, že tak dlouho jsem se na tento netbook těšil, až mi ho byl čert dlužen...

Předmět Autor Datum
zdravim..mam stejný problém...jak si to vyřešil??? poslední
halí 22.08.2011 21:28
halí

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru