Předmět Autor Datum
Divat sa mas na to ze co od toho telefonu ocakavas, a kolko mas na to penazi. nový
MM.. 20.06.2011 15:47
MM..
Tak v dnešní době bych chtěl mobil co nejvíc na multimedia a internet tudíž dotykový... nový
... 20.06.2011 15:52
...
OMG. Tak chod do obchodu a nahodne si vyber, dotykovych je asi tak 90% :D Kolko mas na to penazi? 60… nový
MM.. 20.06.2011 16:01
MM..
t.j. pozri si mobily od samsung, sony ericcson, HTC, motorola, a rozhodni sa podla toho kolko na to… poslední
MM.. 20.06.2011 16:29
MM..

OMG. Tak chod do obchodu a nahodne si vyber, dotykovych je asi tak 90% :D Kolko mas na to penazi? 60eur alebo 600eur?
Jaku chces velkost displaya? Chces aj internet (mas alebo planujes PLATIT providerovi za nejaky internetovy pausal?) Chces poriadny fotak? Chces prehravat aj HD video apod? Atd.
Dnes najlepsi z OS pre smatphone je asi android tak si chod do obchodu nieco vybrat s androidom. Fotak ma asi najkvalitnejsi sony ericson v niektorych modeloch v ktorych je kvalitny senzor aj s nejakym bleskom, disply asi najlepsi samsung galaxy S ale zas nahovno fotak a je to dost velke lebo velky display (co je vyhoda na weby a virtualnu klavesnicu ale nevyhoda pri noseni). Proste najprv si musis definovat poziadavky. Ked nemas poziadavky tak si kup hocco, bude ti to jedno :) Resp chod do obchodu a omakaj si to ci to to bude vyhovovat velkostou telefonu a velkostou displaya.

t.j. pozri si mobily od samsung, sony ericcson, HTC, motorola, a rozhodni sa podla toho kolko na to mas, ale cim lacnejsi telefon tym 1) horsi display (nizsie rozlisenie, horsia viditelnost na slnku apod), 2) tym horsi fotak a kamera, 3) tym pomalsi CPU (sekanie pri prehravani videa alebo pri ürezerani internetu apod) 4) tym menej vstavanych app a pripadne aj horsie ovladanie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru