Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvýšení hlasitosti mikrofonu

Ahoj měl bych dotaz kde bych se vás chtěl zeptat jak mohu zvýšit hlasitost mikrofonu tak aby mi při hovoru nezpůsoboval echo vibrace, co se neustále zvyšují až do ohlušujícího šumění.

- Moje taktika která způsobuje echo vibrace: Mám W7 takže -> Zařízení pro záznam -> Mikrofon -> Úrovně -> Mikrofon (Hlasitost 100%) a pod tím mám Zesílení Mikrofonu -> to já mám 0 dB a aby mě někdo mohl slyšet na vzdálenost 25 cm musím dát alespoň 20 dB, ale problém je ten že tímto se mi vytváří echo vibrace.

- Moje prosba: Existuje i jiná funkce která může zesílit hlasitost mikrofonu tak aby mě někdo slyšel min. 25 cm od mikrofonu a bez echo vibrací?

- Dodatek: Není to způsobeno mikrofonem (mám namysli záznam zvuku - hlasitost), přišel jsem na to tím že mám již třetí nový mikrofon který dělá stejné problémy jako ty minulé.

- 2. Dodatek: mám ponětí že to bude dělat kabel ale jist si nejsem a než budu (možná) kupovat zbytečně nový kabel chci se vás zeptat co to dělá a jak to opravit (případně jenom zesílit hlasitost mikrofonu)

**( Předem děkuji )**

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny