Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Restartující se Huawei HG520i a vypadává wi-fi

Díky za reakce a tipy.

Podařilo se mi trochu posunout dále, alespoň otevřením modemu. Stačilo vyloupnout čtyři gumové nožičky (hodně dobře přilepené oboustranně lepící páskou) a cesta k vrutům pod nimi byla volná. Pod jednou nožičkou byla pečetící plomba přes otvor, kterým prochází vrut do plastu. S nožičkou se serve i plomba = ztráta záruky. Píšu to pro případ, aby si někdo ušetřil případné zklamání. Tělo přístroje se skládá ze dvou částí a ty drží pohromadě plastovými zámky. Snadné to otevřít nebylo, ale dá se to bez destrukce. Prodejna/servis se k tomu staví klasicky - nic se neopravuje, kupte si nový čínský šperk za 1600 Kč. Ty peníze znovu za takovej šmejd nedostanou.

Technik zjistil zkrat v přívodní krabici v domě, na svodu. Přesto nechtějí dodat nový modem k jejich tíži a zákazníka tlačí do koupě nového zařízení za plnou cenu, nebo do upsání se na rok, kdy dají modem za symbolickou 1 Kč a to taky nechci.
Pak se ještě Telefonica O2 vytasila s úžasnou nabídkou VDSL - podmíněno opět upsáním se na rok a novým modemem za 1 Kč a ještě masírují, že tahle super akce trvá jen do 30.6.11. Tak ať si to užijou a nechají si to ... Jsou to prevíti ... 3-[

Zařízení zlobí již déle - neodešlo v důsledku bouřky - běžně se odpojuje od sítě, protože je minimálně využíváno.

Při provozu na wi-fi dochází k nepravidelnému výpadku připojení, kdy modem jakoby zamrzne a následně se restartuje. Výpadky jsou to nepříjemné a než se restartuje a stane se znovu fungujícím, trvá to cca 5 minut.
Při připojení počítače kabelem k modemu se zdá být vše OK a výpadky nejsou.

Testuji, pokud bude něco jinak, nebo nové zjištění, info sem doplním.

Myslíte, že je šance uspět dopisem s požadavkem na bezplatné dodání nového modemu, když se zákazník argumentačně opře o tvrzení, že byl zkrat na svodu?

Jaké jsou vaše zkušenosti s Telefonicou?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny