Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T-Com (Slovenské telekomunikácie) - DSL bez hlasového programu, čo je v tej nenažranej cene navyše?

http://www.mobil.sme.sk/c/2699182/T-Com-uz-neviaze- ADSL-na-hlas-cena-neviazanych-programov-je-vsak-tak mer-rovnaka--redir.html

Čo je v tej cene navyše, keď hlasový program vypustili? V čom je háčik? Podľa článku žiadna služba navyše. Žeby nenažranosť?

Předmět Autor Datum
No pokud jsem článek pochopil, tak budeš mít doma internet přes pevnou lajnu, ale nemusíš platit pau… poslední
Prasak 04.05.2006 22:27
Prasak

No pokud jsem článek pochopil, tak budeš mít doma internet přes pevnou lajnu, ale nemusíš platit paušál za telefon. Takže platíš jen internet. Ne každý stojí o telefon přes pevnou.
Kdyby tohle zavedl i ČTc, určitě by jim přibylo klientů. Takto o ně jen přichází, zvláště když oznámili další zdražení paušálu. U nás budeme pevnou odhlašovat v nejbližší době.

Edit/
ale dívám se, že stejná cena platí jen pro ty nižší ceny, u Biznis lajny si to patřičně navýšili. Prakticky si to vyberou jinde.

edit2/
a když čtu diskuzi k článku, tak se dozvídám, že ta původní cena je i s paušálem, nová je stejně vysoká jen za net bez paušálu. Na to se dá odpovědět jen sprostým slovem a českám pořekadlem:
"Vlk se nažral a koza zůstala celá."
Vlk - Telekomunikačný úrad SR
Koza - T-Com

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru