Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s výběrem platformy.AMD vs Intel

To je sice fajn, ze nestavias pc kazdy den, ale moc vymyslas, osobne stracam s takymito ludmi jednat po par minutach a posielam ich prec. Takeho zakaznika naozaj nepotrebujem.
Podla popisu co si napisal na zaciatku ti stacil AMD chipset, s dvojjadrom a 4GB ram, z neznameho dovodu tam tlacis spicku od AMD a highend od Intelu, z neznameho dovodu trvas neustale na externej grafike a z uplne neznameho dovodu chces pc, ktoreho vykon a moznosti zdaleka nevyuzijes. Pritom by ti podla popisu prace stacilo pc za 6litrov a po cca roku ho mozes vymenit za ine za dalsich 6. V sumare si dal za pc 12k, pricom mas o rok novsie pc s novou 2 rocnou zarukou.
Navyse nechapem preco sa pchas do Sandy bridge, , ktory sice solnuje hrubym vykonom, ale este aj dnes vybiehaju na povrch detske choroby a je mozne, ze pokial rychlo nezupdatujes OS tak chytis na zaciatku nejake bluescreeny (pripadne nespravis upravy v biose).
Edit: Este poznamka k Mifovi...porovnavat vykon 4250 jadra s IGP v SB je neporovnatelne, Intel zdaleka nedosahuje vykon AMD, o stabilite ani nehovorim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny