Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návštěvnost stránek

Na jednej strane ta samozrejme moze takyto raketovy narast navstevnosti tesit, na druhej strane sa opravnene pytas, kde je "problem". Pred istym casom sa klesla navstevnost poradne o 10% z mesiaca na mesiac. Ked som sa pozrel na ine weby zistil som, ze navstevnost klesla vsetkym webom v rovnaky cas co som si vysvetlit zmenou pravidiel vyhladavacich enginov (kludne staci Googla), resp vypnutim jednej z vyhladavacich sluzieb. Po case sa navstevnost opat vratila na povodne cisla.
Odporucam okrem Toplistu pouzivat aj ine pocitadla, idealne vlastne z web serveru alebo pouzit sluzby Googlu (analytics, webmastertools), ktore ti povedia viac, hlavne o tom, odkial ludia na stranky prichadzaju, co su roboti znamych vyhladavacov, ci ti nejake ip nerobia umelu navstevnost a pod.
Z jedneho dna a merania sa zatial neda nic posudit, urcity narast navstevnosti sa da vysvetlit tym, ze roboti vyhladavacich zoznamov, navstivili stranku, ktoru si indexovali (mozno aj viackrat za den) a ich aktivita sposobila jednorazovy urcity narast navstevnosti, ale to cislo sa mi zda privysoke, aby to spravili len roboti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny