Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návštěvnost stránek

Pocitadlo je najskor spravne (na poradni ukazuje toplist cca to iste ako interne meranie z apacha, z googla a zo statcounteru), ale pre istotu nezaskodi mat dve. Kazde pocitadlo pouziva inu metodiku, staci najst slabinu v systeme a hned mas umelo navysenu navstevnost.
Pockaj par dni a uvidis ake budu vysledky.
Edit: Este si vsimni kedy sa ti generovali navstevy, toplist hlasi podozrivu navstevnost medzi 00:00-6:00. Podla poctu navstev to tipujem, ze nejaka katalogova sluzba(y) tam posielali pravidelne robotov z roznych IP (pripadne mazali cookies), aby umelo zvysili navstevnost a presvedcili ta, ze zrovna ta ich sluzba je dobra a mas si za nu zaplatit.
Edit2: Inak byt tebou vykaslem sa na registracu na roznych katalogovych unterwasermanov, poradna.net nebola nikdy nikde registrovana a predsa sme prvi na google.cz. google.sk a google.com pri zadavani nielen "pc poradna", "poradna pc", ale aj uz len pri slovicku poradna (vacsinou 1-2 miesto), co svedci o tom, ze katalogove sluzby su vacsinou len placebo efekty a ze nic nenahradi optimalizovany a cisty kod a poctivu pracu (za 6 rokov, minimum vypadkov a neustale zvysovanie navstevnosti poradne vdaka moderatorom a ludom ochotnych radit).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny