Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledání notebooku pro studenta IT (VŠ)

1366 x 768 se u top 15" business strojů používá v základních konfiguracích zcela běžně (mimo workstationy, kde je takřka standardem vyšší rozlišení, dnes často Full HD - ovšem tak jemné nativní rozlišení na 15" není pro každého, zvláště v běžných činnostech - office, net atp.). 1600 x 900 je na 15" fajn (vzpomínám na tyto první 15" 16:9 panely s příchodem tehdy nových Sony Vaio FW), mnozí by uvítali hojněji právě i u workstationů (ThinkPad W520, HP 8560W atd.).

...proc si nekoupej radsi desktop. Praci si muzou prenaset na externim disku nebo na flashce a urcite je to lehci nez se tahat s notasem.

Hm, s notebookem se dá při cestování pracovat, u zákazníka lehce otevřeš, předvedeš. Otázka drahého software - licence na notebooku z práce, doma nemusíš kupovat (mnohdy bys na to legálně neměl, ne na všechno jsou plnohodnotné alternativy, nakonec by to nebylo ani příliš produktivní). Asi by se našlo ještě něco. Mnohdy - máš pravdu - notebook postrádá smysl (zvláště office)... Nějaké pro a proti vždycky najdeš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny