Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledání notebooku pro studenta IT (VŠ)

ještě jsem našel 2 v podobné výbavě, teda nevím co zvládne grafika, podle grafů atd. bych řekl že bude ta u dellu slabší, msi je stejná myslím ..
DELL: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=8898 7
MSI: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=9386 7

Nevím, to msi, na jejich základovky je spoleh atd., setkal jsem se většinou s kladnými reakcemi. I kamarád co měl ntb msi tak byl spokojený, ale nevím, hodně jsem viděl jako komentáře, že msi nikdy.
Dell je prý docela dobrá značka, plus ta jejich reklamace do druhého pracovního dne (teda doufám, že bych ji radši nepotřeboval). Mají už teda matný displej, msi má teda míň usb portů, což se mi moc nelíbí, ptže v jednom budu mít neustále myš a flashky často používám.. Můžu jen dotaz, dá se do usb 3.0 dát 2.0 ? je to kompatibilní?

Jinak jsem koukal na youtube na nějaké videa, jako unboxing a preview atd. a myslím, že zpracování je tak nějak podobné, na všech je poznat, že jsou to plasty, ale myslím, že při slušném zacházení ten ntb 3-4 roky určitě vydrží snad a pak už zajde stejně spíš HW. Hlavně teda pantů se bojím, škoda, že není kde si je vyzkoušet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny