Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledání notebooku pro studenta IT (VŠ)

Zdar, hlučnost je cca taková, když pc zapneš, tak víš že něco jede, ale hlučnost je naprosto minimální, neboj.:-)Disk je v poho, ten můj má i ochranu dat a šifrování. Notebook má i detekci pádu, tak okamžitě zastaví disk a ochrání data. Je tam sposta vychytávek, kdybch je měl vypsat, tak budu psát až do večera. Je tam spousta oblužného software.

Jinak grafiku mám já integrovanou Ati Radeon 4200 a mám 2GB paměti a procesor AMD Turion 540. Tu výdrž 5-5.5 hodiny garantuji tedy jen pro svůj model, ale v návodu jsem to měl takhle a opravdu to tak je. Takže pokud u toho tvého je 5 hodin, tak to tak bude, když dáš úsporný režim, je jich tam několik a můžeš tvořit vlastní, navíc můžeš poodpojovat zařízení, které často nepoužíváš, já mám třeba vypnuto bluetooth. Vše softwarově.

Grafika u mně zvládne CAD a Inventor 3D v klidu, takže si myslím že v tvém novém je též výkonná či více. Něco k ní a ohledně her zde:
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6470M.4 3075.0.html

Pokud bys ještě něco chtěl, tak se zeptej, taky jsem dlouho vybíral až tady na poradně mě přivedli k Probooku po cca 2 měsících.

Také Ti poradím, kup si rok či dva roky záruky navíc, hodí se.
http://www.alza.cz/hp-probook-6560b-d226762.htm#pr islusenstvi

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny