Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows media player nepřehrává video, ale pouze zvuk

Zdravim,
Přeinstaloval jsem windows xp home a když sem potom zkoušel jestli vše funguje jak má tak jsem zjistil, že když si chci pustit film v avi tak nejede obraz, ale jen zvuk. Nainstaloval jsem Service pack 3, WMP 11 a CCCP kodeky a nic...nefunguje to ani v clasic playeru, ani ve winampu...jede to pouze v NEro showtime.

Nevíte v čem to může být? Asi je něco špatně nastavený , ale já už nevim co...zkusil sem snad všechno a nic nezabralo...neznáte někdo nějakej spolehlivej kodek, kterej by to vyřešil?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyz najednou nefunguje prehravani videa a jede jen zvuk, pravdepodobne nejaka aplikace pri instalac…
Plavec 29.03.2013 19:48
Plavec
:-D zjistil jsem, že pokud máte notebook a v něm dvě grafické karty, musíte si v jejich nastavení zv… poslední
Klikař 11.06.2013 19:09
Klikař

Kdyz najednou nefunguje prehravani videa a jede jen zvuk, pravdepodobne nejaka aplikace pri instalaci nastavila hardwarovou akceleraci na maximum, ale graficka karta toto nastaveni nezvlada. Staci posunout posuvnik o par hodnot nize a uz to pojede. Pokud tedy nezabraly vsechny ostatni rady (s kodekama a prehravaci co jsou tu uvedeny).

:-D zjistil jsem, že pokud máte notebook a v něm dvě grafické karty, musíte si v jejich nastavení zvolit programy, které chcete, aby "jely" na výkonnější nebo slabší kartu. Např. pokud máte VLC, zvolíte si ho do výkonnější karty, protože ta slabší vám film nepřehraje :-D

(nakonec nesmíte zapomenou svoje videa otevírat právě v tom programu, který jste si zvolili)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru