Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záložní kopie MS Office 2010

audax:
Aby bylo možné stáhnout záložní kopií Office je třeba být registrovaný a přihlášený v tom jejích Windows live a bez toho to nejde? Já tam registrovaný nejsem, protože nevidím v tom pro mne žádný význam, ale kvůli té záložní kopií mne to asi donutí se tam registrovat. Raději bych si nechal zaslat originální záložní DVD s Office, ale pokud požadují za to platit tak si to raději stáhnu a vypálím na CD nebo DVD. Snad za to stažení taky vychytrale nebudou požadovat nějaký poplatek. Jednou jsem za ten Office zaplatil při koupi počítače tak proč bych měl ještě dodatečně něco doplácet. Připadá mi to jako vychytralý podvod ze strany Microsoftu když na jedné stránce píšou o bezplatném objednání DVD a na další stránce se člověk dozví, že to není pravda a že za to chtějí 12,22 € a to vše i přes to, že za to už jednou bylo zaplacené.

Na http://www.office.com/backup mj. píšou, že "Jakmile bude software stažen, dvakrát na soubor klikněte a podle pokynů na obrazovce ho nainstalujte a aktivujte.". Znamená to snad to, že po stažení budu muset ten Office znova nainstalovat a to i přes to, že ho už mám v počítači nainstalovaný? Tu záložní kopií Office chci pro případ potřeby přeinstalování nebo nového nainstalování a ne abych si to mohl zbytečně znova nainstalovat.
Dále tam ještě píšou, že "Pokud byste kdykoli v budoucnosti potřebovali software přeinstalovat, vraťte se na tento web.". Jaký má pak smysl ta záložní kopie když v případě potřeby přeinstalování toho Office bych měl jít na tento jejích web?
Připadá mi to, že jsou to ne příliš smyslné informace a ten kdo je psal asi vůbec nad tím co píše nepřemýšlel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny