Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záložní kopie MS Office 2010

Chtěl bych plnohodnotnou záložní kopií (instalační soubor) toho Office 2010
Tak pokud trvas na jinem reseni a zaloze MS office 2010, proste sezen od nejakeho znameho, z rodiny, kamarada, original instalacni CD nebo DVD a vypal jako kopii, z teto to pujde instalovat vzdy i kdyz nebude k dispozici pripojeni k netu, licencni klic mas, myslim tim nic nelegalniho nepachas, jsou i jine zpusoby ziskani obsahu instalace, ale to zde resit nebudem. Nic vice mne v tuto chvili nenapada, pokud tedy MS na svych strankach neumoznuje prime stazeni komplet instalace...nevim ale jak se lisi Live instalator, ktery stejne stahne a ulozi obsah a plna kopie, v podstate to je burt.

Edit:
Zkušební verze sad Office Home and Student (Pro studenty a domácnosti), Home and Business (Pro podnikatele) a Professional je k dispozici v hlavních světových jazycích. Zkušební verze je možné provozovat 60 dní po datu aktivace (aktivace vyžaduje přístup na internet), po expiraci přejdou aplikace do režimu prohlížečů. Zkušební verze lze převést na konečné verze produktů Microsoft Office 2010 zadáním kódu Product Key ze zakoupené krabice (FPP) nebo karty s produktovým klíčem (PKC).

Zkus stahnout zkusebni verzi, v pripade nutnosti pote legalizovat zadanim klice:
http://www.microsoft.com/cze/office2010/zkusebni-v erze.aspx

Nyni testovano, po zadani udaju a prihlaseni se ke sluzbe Live, lze stahnout plnohodnotnou zkusebni verzi(jen casove omezeni), cca 631MB, tudiz myslim ze lze pouzit i jako zalozni kopii, mas alespon jistotu ze je stazena primo ze stranek MS, bohuzel s tim ale zkusenost nemam, trial Offisu jsem nikdy neprovozoval, takze poradit si uz musis po svem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny