Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záložní kopie MS Office 2010

Děkují vám všem za rady které jsou pro mne více či méně dobré, ale rozhodně nejsou úplně k ničemu. Vidím ale, že asi úplně nechápete o co mi konkrétně jde. Nejde mi vůbec o to kde to stáhnout a uložít, ale co a odkud stáhnout tak aby to byla plnohodnotná, funkční, kdykoliv použitelná a legální záložní kopie Office 2010 který jsem si zakoupil a zaplatil spolu s novým počítačem. Prodejce počítače který mi ho sestavoval mi nabízel ten Office i s originálním instalačním CD (DVD) ale za vyšší cenu. Tvrdil mi, že se to ale dá stáhnout ze stránek Microsoftu a tak jsem nad tím uvažoval, že proč bych si měl připlácet za něco co si můžu zdarma stáhnout z internetu a případně i vypálit na CD nebo DVD. Toto mi i doporučoval. Nyní se ale ukázalo, že ta záložní kopie kterou nabízí Microsoft na svých stránkách ke stažení zdarma je asi pouze soubor který mi zajistí pouze spuštění instalace přímo z jejích serveru. Je to něco podobného tak jako kdybych měl k dispozici obyčejný odkaz přímo na ten instalační soubor na serveru Microsovtu. Alespoň takto to chápu. Vidím v tom dost nesolidní a možná i nekalé úmysly Microsoftu.

borsuk:

Zkus stahnout zkusebni verzi, v pripade nutnosti pote legalizovat zadanim klice:
http://www.microsoft.com/cze/office2010/zkusebni-v erze.aspx

Nyni testovano, po zadani udaju a prihlaseni se ke sluzbe Live, lze stahnout plnohodnotnou zkusebni verzi(jen casove omezeni), cca 631MB, tudiz myslim ze lze pouzit i jako zalozni kopii
Nevím co ti to nabídlo ke stažení, ale mne to po přihlášení se k Windows Live nabízí stažení něčeho o velikosti 2 MB což při této velikosti bude asi něco podobného jako ten už zde diskutovaný live instalátor. Při 2 MB v tom asi těžko bude plná kompletní instalace Office a asi to pouze spustí instalaci přímo ze serveru Microsoftu.
Nějak příliš bych s tím nechtěl experimentovat aby mi to pak nezablokovalo a neznefunkčnilo ten Office který mám nyní v počítačí funkční a legálně nainstalovaný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny