Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber pc - internet, HD video, nenarocne hry.. (slozeni case) bez monitoru.

jinak když mám doma zvukovou kartu mohu ji vložit do toho složeného pc ? nebudu tím nijak rušit záruku ? jestli to není nějak zablokované/chránění a při měnším zásahu do bedny přicházím o záruku.. Díky.
To asi záleží na té firmě která ti to bude sestavovat a jaké mají na to záruční podmínky nebo zda skříň počítače budeš mít kvůli záruce zaplombovanou. Nejlepší by asi bylo dodat jim tu zvukovou kartu aby ti ji při sestavování počítače tam namontovali. Na celkovou cenu počítače by to snad nemělo mít vliv a měl by jsi tak jistotu, že v případě nějaké reklamace se nebudeš muset s nimi zbytečně dohadovat zda jsi si tam něco pokazil sám neodborným zásahem nebo ne. Mi prodejce který mi počítač sestavoval podle mnou vybraných komponentu právě kvůli záruky počítač zaplomboval.
kupuješ komponenty dle výběru a ne jejich hoovou sestavu.
Ano, komponenty kupuje, ale zároveň si z těch komponentů nechává sestavit počítač. Firma by proto měla ručit i za to sestavení a poskytnout mu snad i na to nějakou záruku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny