Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový notebook

tak ani moc nie, mne ako hráčovi až tak o rozlíšenie nejde ja si všímam v hrách iné veci...

Samozřejmě, to je každého osobní věc, "co a jak má rád". Mě by tedy zajímalo, aby hra běžela v prvé řadě v nativním rozlišení displaye, kostkované orgie mě nezajímají, nakonec v rozmazaném "příběhu" si stejně mnoha věcí nemáš šanci všimnout (ony zajímavé detaily, propracovaná grafika atd.) a ani užít. To je podobné, jako se např. dívat na svět přes špinavé brýle a tvrdit "mně to tak stačí" (ano, může...).

ide mi to aby mi nezamŕzal keď mu spustím 4 aplikácie.

Máš na mysli, aby se jako při hraní her dalo současně psát ve Wordu, prohlížet internet a spustit při tom třeba komprimaci složky o velikosti "50 GB" dat?... Víš co? Napiš rozumně vše důležité, na co má onen notebook sloužit (software, lépe i ony "nedůležité" tituly konkrétních her), dostaneš lepší odpověď.

Neviem či si sa pozeral po NTB ale skoro každy 15.6 palc. do 760 eur ma také rozlíšenie.

Záleží právě na nárocích na grafiku. Možná by Ti plně stačil notebook s dostatečně výkonnou integrovanou grafikou (Intel HD 3000), který by i jednodušší gamesky zvládl (jaké?) a vyšší rozlišení, pokud chceš, má (např. Lenovo L520). Jinak při vyšších nárocích na výkon grafiky "musí" 1366 x 768 stačit (vzhledem k oněm grafikám v této cenové versus toto nativní rozlišení).

Ako som povedal ten NTB nechcem an hranie ale na práce + osobné veci hry sú vedlajšie

Tak jak tedy?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny