Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zpomalila se WIFI síť

Takže nové zjištění:

přinesl jsem si svůj firemní notebook z práce, zkusil na ní rozjet WIFI. Ta se hned chytla, udělal jsem test rychlosti a ejhle.... na poprvé 14,6 Mb/s :-) Takže že bych měl nějak špatně nastaven wifi router, to už vylučuji.

Dále musím přiznat, že jsem měl notebook připojen v dolním patře domku než mám umístěn wifi router a to je cca 25 metrů vzdušnou čarou.


Tak jsem si naivně myslel, že je po problému. Pustím stolní PC a vyzkouším rychlost, ale tam je zase o nějch 4 Mb/s. Tak jsem přeinstaloval ovladače k USB Wifi, která podporuje 802.11 N a zase bez úspěchu. Přeinstaloval jsem i ovladače a pořád to samé.

Tohle mi prostě nejde do hlavy :.(

Odinstaloval jsem i antivir s firewallem a pořád nic.

Nejhorší je, že když něco stahuji tak mi rychlost jede max. 320 KB/s

Potom mě ještě napadlo, že by byl špatný USB wifi přijímač, tak jsem si na zkoušku objednal D-LINK (přijde zítra a hned vyzkouším). Ale na druhou stranu tomu nevěřím, protože na druhém notebooku který má integrovanou wifinu je rychlsot rovnaká. A další stolní PC který je hned vedle wifi routeru a má Wifi adaptér EDIMAX v PCI slotu je rychlost taky těch 4 Mb/s.

FLEG: jak myslíš jako že se mi tam přihlašuje nějaká béčková karta ??? sníženou rychlost naměřím i když mám všechny PC zapnuté, nebo jenom to jedno a libovolně s jakýmkoliv. Tu vyšší rychlost na notebooku jsem naměřil i když byli všechny PC připojený a naopak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny