Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nokia E5, neustale vyskakuje dialogove okno pro volbu prislusenstvi

ciahoj, mam problem s mou nokii E5. neustale vyskakuje dialogove okno pro vyber prislusenstvi, telefon se chova, jakobych porad pripojoval a odpojoval sluchatka. jen nez jsem napsal tento text, vyskocilo to na mne asi dvacetkrat. Nejde o pravidelne intervaly, ani jsem nevysledoval souvislost se stiskem urciteho tlacitka.

Teflon mam asi pul roku, mozna osm mesicu, od zacatku je s nim nejake srani.. Cim by podle vas tato zavada mohla byt zpusobena?

predesilam, ze jsem telefon nikde nenamocil ani nezmokl pokud je mi znamo...

Trochu se bojim oxidace ze vzdusne vlhkosti, je pripade takove zavady sance na vyreklamovani a pripadne, je to na vymenu cele zakladni desky?

Za pripadnou radu co vyzkouset krom vypnuti a zapnuti, vytazeni baterky, resetu do tovarniho nastaveni diky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jasne, s tim konektorem souhlasim Trochu se bojim oxidace ze vzdusne vlhkosti tohle nezni moc jist…
borsuk 24.07.2011 23:29
borsuk
jak rikam telefon nikdy namocenej nebyl. Neda se vyloucit nejaka ta kapka prio desti, kdyz se treba… poslední
Redsnake 25.07.2011 07:39
Redsnake

jak rikam telefon nikdy namocenej nebyl. Neda se vyloucit nejaka ta kapka prio desti, kdyz se treba odrazila od ruky, ale urcite spis nahodne a tohle je spekulace.

Z ceho mam trochu vycitky je to, ze mam mobil v koupelne kdyz se sprchuju, polozeny na komode, protoze tam mam nastaveny budik, abych neprisel rano pozde do prace. Nicmene zas tak hrozna vzdusna vlhkost tam nebude, protoze se neorosi ani zrcadlo..Navic jsem takto mel xx telefonu..

No nicmene, ted to prestalo, za tu dobu co jsem napsal tenhle text, to nevyskocilo ani jednou, tak uvidime...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru