Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou multifunkční tiskárnu?

Zdravim,
Potřeboval bych si koupit novou multifunkční inkoustovou tiskárnu, ale vzhledem k tomu, že je trh zaplaven nepřeberným množstvím tiskáren, tak nevim kterou vybrat:D
Měl jsem Epson Stylus DX5050, ale už od začátku byla nespolehlivá a poslední dobou se na ní nedá tisknout skoro vubec.
Potřeboval bych doporučit nějakou spolehlivou, multifunkční inkoustovou tiskárnu (docela se mi zamlouvají Canon a HP)s cenou +- 1500.
Problém je v tom, že tisknu nárazově což znamená, že během jednoho týdne nevytisknu třeba nic a další týden tisknu 100 stran. Tim, že dlouho netisknu tak cartrige v tiskárně kterou jsem měl zaschly a bylo po tisku a nebo byl tisk velmi nekvalitní a tiskárna "žrala" neskutečné množství barvy a v podstatě jsem nevytisknul nic použitelného.
Můžete mi prosím doporučit nějaké Vámi osvědčené a spolehlivé tiskárny a popřípadě poradit jak se o tiskárnu "starat" aby stále tiskla jak má?
Poslední věc, kterou se kterou bych potřeboval poradit, jsou cartrige. Je lepší si koupit tiskárnu, která má pouze 2 (černou a barevnou) nebo tiskárnu s více cartigemi? Nehodlám si tisknout žádná umělecká díla, velké množství fotografií atd. jde mi o běžné používání.

Díky moc

Změna předmětu, původně: Multifunkční tiskárna
Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny