Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je lepší notebook v ceně do 23 tisíc než Lenovo IdeaPad Y570?

Do 23 tis. to asi bude výkonem rozumná volba (4-jádro, GT 555M, 1368 x 768). V té ceně je k sehnání doprodávající nejvyšší řada multimediálu od Aceru - Acer Aspire "Ethos" 5943G s HD 5850 (2-jádro, 1368 x 768), který bude průměrem, kde nepřeváží výhoda 4-jádra ku zbytku - lehounce ve hrách výkonnější. Ovšem to už bude možná o sympatiích, každý má nějaké plus a mínus. Záleží, co využiješ/chceš.

Od 23 tis. sic seženeš kousky (bez OS) s ještě výkonnější grafikou na hry - GTX 460, ovšem asi většinou pouze ve spojení s Full HD displayem. A to pak už taková paráda (herní výkon versus nativní rozlišení takového displaye) není.

P. S. Jinak vlk56 má v mnohém pravdu... Odcituji se z jiného vlákna: Samozřejmě primárně na náročné hry (častý běh v plné zátěži) není z dlouhodobějšího hlediska notebook vhodný (životnost - chlazení komponent v malém šasi - oproti možnostem desktopu a velké skříni s dobrou ventilací/prouděním vzduchu), pak by to bylo takřka vyhození peněz. Fakt je, že za 23 tis. seženeš na hry mnohem výkonnější PC, s mnoha výhodami, které u notebooku - krom mobility - nezískáš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny