Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výběr notebooku, netbooku, dilema

Vlastně ani nechci radu, spíš bych si jen rád postěžoval...
Vlastním stolní pc, relativně výkonné (rozuměj výkonné pro moje účely, jinak je to plečka). K celkovému upgradu stolního PC bych se později také rád dostal, ale tolik to nehoří, hlavně by mi asi vynaložené finance neudělali takovou radost, jako při koupi nové hračky.

Rád bych tedy stolní PC doplnil o druhý pc, nějaký netbook, notebook. Vím, že těch dotazů jsou tady kvanta, ale já vlastně ani nechci poradit. Spíš jsem si chtěl postěžovat, nad tou přehršlí netbooků, v podstatě ve stejných konfiguracích, lišících se snad jen vzhledem a cenou.
Rád bych nějakou hračku, na koukání na net, do postele, kraviny typu e-mail a film na cesty, na chatu, nebo tak, prostě zvýšit svou mobilitu.
Popravdě, ani limit ceny jsem si nestanovil, nejradši samozřejmě co nejmíň, ale když už bych do něčeho šel, tak bych asi raději ještě měsíc počkal a přišetřil. Nejhorší na tom je, že netbooky, které se mi pozdávají konstrukcí (o HW nemluvě, lemry zdechlé) například [url=http://www.mironet.cz/hp-mini-5103--101quot--intel -atom-n550-15ghz--2gb--320gb--intel-gma-3150--bt-- wifi--linux+dp112940/HP 5103[/url] je už cenově kolem osmičky, devítky. Můžu mít ntb na firmu, ale zas jen roční záruka, tak taky zvažuju, jestli se mi úspora zrovna v tomto směru vyplatí...
Problém je, že v podobné cenové relaci, od těch osmi devíti tisíc se začínají vyskytovat už dospělé, plnohodnotné notebooky. Chápu, že to budou za ty prachy šlupky, ale přeci jen, jestli tuhle variantu nezvážit. I když hlavním požadavkem bude mobilita a velké 15" notebooky v této cenové relaci by asi při přenášení dost trpěly, navíc se dají sehnat jen značky jako asus, acer a podobné..
Ideální by byla velikost kolem těch 12 - 13" ale tyhle jsou zas nehorázně drahé..

Kdyby měl někdo potřebu sdělit nějaký svůj názor nebo zkušenost s nějakým mini HP, Dellem, Lenovem, tak budu rád..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny