Předmět Autor Datum
I kdyby měli stejnou adresu, tak se může jednat o různé osoby.
Wikan 26.07.2011 19:45
Wikan
I kdybys IP adresu zjistila, bude ti to k ničemu.
host 26.07.2011 19:46
host
napadl mě jeden způsob jak zjistit ip, resp. shodu. Trochu krkolomnej :D Stáhni si irc klienta (např… poslední
Boeing 27.07.2011 04:07
Boeing

napadl mě jeden způsob jak zjistit ip, resp. shodu. Trochu krkolomnej :D
Stáhni si irc klienta (např. mIRC), dojdi na nějaký irc chat a oba tam pozvi("objevila jsem super chat, přijd se mrknout" - dáš odkaz). zapiš si hash (hash ip se objeví u každého příchozího jen v klientu[hash ip = zašifrovaná rovnice ip]) jejich ip a porovnej.
Pokud nebudou stejný, je jiná ip, pokud stejný budou je ip logicky stejná. Ovšem jak řekli kolegové, dnes na jednu ip může jet celá vesnice, panelák apod. Pro potvrzení fejku pak zbývá nenápadnýma otázkama zjistit jejich poskytovatele, bydliště atd. Tedy, těžko budou mít stejnou ip, pokud ti každej řekne jinýho poskytovatle netu, případně jiné bydliště (město) atd.
A pamatuj si jedno, člověk, který lže, si musí pamatovat co říká, takže, když se k jakýmkoliv otázkám vrátíš za měsíc...lhář/fejk se prozradí vždy.

Edit: A FB je síť, kde používáš reálná data (jméno, škola, práce, adresu, rodina, přátelé atd. dle volby) tam nemají virtuálové, neprověřený lidi z chatů a pod. co dělat. To se ti vymstí. Na virtuály stačí ajsko a milion dalších.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru