Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypinate Cleartype vo Vista/Win7? Ak ano ake fonty nastavujete?

Aero vzhlad su tie zaoblene okna, to som nechal kvoli krajsej spodnej liste (keby som prepol vzhlad na windows-classic tak to zmeni aj vsetky fonty na Tahoma a nemal by som problem, akurat potom tlacitko Start vypada desne), cely vikend som sa snazil to nejak farebne zladit ale to bol tiez porod ptz ono to meni len ten obal okna a vsetky farby vnutra okien su hard-kodovane v nejakych .dll! :-) (tie som si pol dna patchoval a potom som sa na to vybodol to by som musel zmenit milion veci aby to vypadalo k svetu), proste klasika MS nezmysel daju ti moznost menit farbu okna a meni to len tak 30% z okna a zvysnych 70% ma furt stejnu farbu svetlomodru :D Nakoniec som nastavil ten obal okien modry a zmenil ho tym posuvnikom takmer uplne na sivo-sivo-modry, a doladil som len par dalsich farieb poloziek (farbu vybratej polozky menu a farbu hypertext odkazu) tieto dve farby to bol fakt vtip :D Ale je to stejne taky divny design. Je to len Vista Home Basic, mozno maju vyssie verzie aj nejaku ciernu temu neviem. Win7 ma tusim lepsi cierny design, neviem.

MS standardne (bez opatchovania/ocrackovania nejakych dll-iek) dovoluje instalovat len farebne temy podpisane Microsoftom, a hladal som asi 2hodiny na celom internete nejaku temu na Vistu podpisane microsoftom, a co? No predsa ziadna neexistuje! :-D O dakujem ti skvely MS za to ze mi za 3600Kcs dovolis nainstalovat az NULA dalsich farebnych tem! Tomu sa hovori servis pre zakaznikov :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny