Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Fotky a videa jsou opravdu luxusní, surfování po interneteu je dobré až s jiným prohlížečem, ten co…
hanys888 07.08.2011 22:55
hanys888
Hm... videa su kvalitne, ale na Samsung Galaxy S2 nemaju, fotky su na tom horsie, su dobre, ale reag…
Dreamer 08.08.2011 00:20
Dreamer
Nokia N8 nabízí 12MPx fotoaparát s optikou od firmy Carl Zeis, který se dá přirovnat k digitálním fo…
Mamut 08.08.2011 10:07
Mamut
Pekne "pismenka na papieri", v praxi redukcia cervenych oci nefunguje vobec, vlastna skusenost, foti… poslední
Dreamer 08.08.2011 22:06
Dreamer

Hm... videa su kvalitne, ale na Samsung Galaxy S2 nemaju, fotky su na tom horsie, su dobre, ale reagujem koli tomu slovu "luxusni", na tak ospevovany fotak ktory ma patrit medzi par najlepsich nic moc - na Slnku super, ale to dokaze kazdy, nulova korekcia cervenych oci, takze xenon sa stava zrazu nevyhodou, nemoznost prisvietit si video, to zosuva udajne jeden z naj foto-mobilov na uroven mobilov bez akehokolvek blesku, xenonu ci LED.

Mozno sa Vam zda tento nazor zaujaty, ale nevlastnim ani Nokiu ani Samsung. Videl som ale fotky z roznych mobilov, starsich Nokii, lacnych aj drahych Samsungov, SE a inych foto-mobilov a aj lacne Samsungy maju najlepsie fotky (vo svojej kategorii), Galaxy S2 ma IMHO najlepsie a je bez konkurencie, SE Arc ma vyrazne horsie a N8 vzhladom na ocakavania je pre mna sklamanim.

Na denne surfovanie mi pripada mobil s takym displejom maly, zalezi co myslis pod pojmom "surfovat". Mne osobne velmi vadil ten "truhlovy" tvar - zle sa drzi na sirku, vysmykuje sa z ruk, majitelke uz spadol na zem a plastova cast to neprezila (prvy den, prvy pad, konstrukcia je len tak silna ako jej najslabsia cast - a teraz myslim aj ten plast aj samotny tvar).

Ak vyzadujes mapy zadarmo, N8 je napriek vsetkemu najlepsia Nokia, nie su tam otravne reklamy ako v Androide, je tam niekolko dobrych hier v plnej verzii zadarmo (a bez reklam). Ak by ale mapy neboli prioritou, urcite by som si napriek vsetkemu vybral Android, asi Galaxy S2, len tie reklamy to kazia, potom uz len nieco s novym Windows Mobile.

Nokia N8 nabízí 12MPx fotoaparát s optikou od firmy Carl Zeis, který se dá přirovnat k digitálním fotoaparátům. Nechybí autofocus, xenonový blesk, detekce obličeje, redukce červených očí, časovač, geottaging a možnost natáčet video.

Pekne "pismenka na papieri", v praxi redukcia cervenych oci nefunguje vobec, vlastna skusenost, fotil som tym mobilom aj ja a co xenon to nutnost manualne odstranovat efekt cervenych oci. To video nema kontinualne zaostrovanie, vraj pride s novou verziou OS.

Netvrdim ze N8 je zly mobil, ale fotak nie je tak dobry ako sa prezentuje, to je moj nazor podla velkeho mnozstva fotiek z roznych situacii co som videl - a je tam aj niekolko nedostatkov ktore tu uz boli spomenute, takze kazdy sa musi rozhodnut sam, ja by som siel do Galaxy S2, koli fotaku, kamere, Androidu, hmotnosti, tvaru, hrubke, velkosti a kvalite displeja...

N8 ma navrch len mapami a konstrukciu - o tom som ale pisal, 1 pad a zlomena plastova cast, takze konstrukcia, hrubka a vaha navyse je nanic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru