Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lenovo t410 obnova systemu

Dobry den,
Mam problem s mojim notebookom Lenovo T410. Teraz uz je jedno preco ale musel som preinstalovavat Windows a nevedel som ze to ma zalohu schovanu niekde na disku. Tak som zobral prve recovery CD co som nasiel doma ( bolo vsak od notebooku od Toshiby) a nainstaloval. Tak si asi viete predstavit ako mi teraz asi vsetko funguje. Nejde mi internet, nenajde ziadnu Wifi siet cize nemam sancu sa pripojit a najst aktualizacie na obnovu nejakych ovladacov. Jedine ze si ich stiahnem na inom kompe a cez kluc zkopirujem. Ale stve ma ze v tom Lenove je vlastne original W7 a strasne vela dalsieho softu a neviem teraz ako by som to z toho obnovil, lebo vacsina veci co som skusal mi uz nefunguje :(
Potreboval by som teda poradit aku mam moznost na obnovu systemu. Vlastne mam este nejaku sancu na obnovu???
Dakujem velmi za odpoved.

Předmět Autor Datum
ma zalohu schovanu niekde na disku Nepíšeš, co všechno jsi zkusil. Co třeba přečíst návod k použití…
karel 08.08.2011 13:05
karel
Skusal som po starte PC stlacit modre tlacidlo a tam mala byt nejaka zaloha. Ale tam mi to vyhodilo…
sekyi 08.08.2011 13:11
sekyi
To se nemá mačkat po startu. Zkusil bych to podle návodu: http://www.techiecorner.com/669/how-to-res…
karel 08.08.2011 13:29
karel
http://www.lenovoblog.cz/2009/06/instalacni-media- na-lenovo-pocitaci.html
bobikkk 08.08.2011 17:14
bobikkk
Tak problem je uz takmer vyrieseny, teda aspon som ako tak spojazdnil comp, tym ze som tam preinstal… poslední
sekyi 10.08.2011 06:51
sekyi

Skusal som po starte PC stlacit modre tlacidlo a tam mala byt nejaka zaloha. Ale tam mi to vyhodilo iba moznosti odkial ma system bootovat, ci z pevneho disku alebo z CD mechaniky alebo ci ma pokracovat v normalnom starte.
Dalej som si tam uz postahoval Think Vantage toolbox alebo tak nejak sa to vola, to mi aj spravilo kontrolu celeho systemu, ale ked to chcem dat cez to opravit tak potrebujem pristup na siet a to nemam alebo mi nikde nenajde zalohu...

Tak problem je uz takmer vyrieseny, teda aspon som ako tak spojazdnil comp, tym ze som tam preinstaloval Windows. Ale chcel by som ho teraz dostat do tych povodnych factory nastaveni, ale ked dam to recovery tak mi tam napise nieco take Ze : X:/XREBOOT.... is falied alebo nemoze najst.
Znamena to ze ten oddiel disku kde ma byt ta komplet zaloha je nejako poskodeny. Mam sancu sa k nemu este nejako dostat alebo ho opravit???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru