Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem N8 - k ničemu?

N8 nie je zly mobil, ale urcite ma problemy, pisal som o tom (aj) ja v inej teme, nebudem sa opakovat, ale...

...to co sa vam nepaci, ze Android je naj a vsetko ostatne je nanic, dost podobne posobia vase prispevky, Symbian ani Nokia nie su najlepsie a Android najhorsi, ani naopak, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, ale celkovo az na reklamy sa mne OSOBNE zda lepsi Android.

Ak niekto nutne potrebuje mapy zadarmo tak N8 je asi najlepsia volba, ak nie, napr. naj fotak a kameru maju IMHO (podla velkeho mnozstva fotiek co som videl v povodnom rozliseni, na nete aj priamo z mobilov znamych) Samsung-y, Galaxy S2 je spicka.

Miora - napis konkretne co potrebujes a pokusim(e) sa ti objektivne napisat co N8 splnuje a ci je vhodny, pretoze tie prve prispevky ti asi velmi nepomohli.

BTW hned prva reakcia

"Jasně. Ani telefonovat s tím nejde."
Nebolo to myslene vazne, ale na tomto fore niekto napisal ze to na telefonovanie moc nie je, ze je to hracka, nechcel som sa opakovat, ale telo ma zly tvar, vysmykuje sa z ruk, lahko podrzite alebo zrusite hovor licom a na intertet, tiez sa mi to zle drzi a smyka. Nie som zaujaty, aj ked s ato mozno zda, ale mal som Samsung s Androidom, rovnaku uhlopriecku a neda sa to porovnavat. HTC sa tiez lepsie drzi v ruke - a to sa bavime len o HW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny