Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako zmazat subor??

Dobry den,

mam obrovsky problem, ktory musim do 7hod vyriesit!! Som absolutne zufaly :((((((( Prosim Vas, poradte mi :((((((((

Pomocou firefoxu a aplikace "downloadhelper" som zvykol stahovat videa z internetu v online kvalite. Taketo video malo koncovku .flv a dalo sa pozerat v urcitom prehravaci. Asi pred 2 tyzdnami som mal uz s tymto formatom .flv problemy a to, ze ak som otvoril priecinok, kde bolo toto video, tak mi prestal reagovat windows prieskumnik. Video sa dalo odstranit len tak, ze som ten priecinok neotvaral a vymazal ho cely.

Problem dnes je, ze som stiahol ine video .flv, ktore sa ulozilo na plochu. A teraz to najlepsie, vzdy ked zapnem pc sa vlastne nacitaju polozky na ploche a s tym aj to video, pricom mi nereaguje windows prieskumnik. Nedari sa mi ho vymazat, kopirovat, premiestnit, vystrihnut (skratka nic). Dalej, nedokazem vymazavat ine priecinky ani ich otvarat (nic nefunguje a stale, ked chcem nieco urobit, tak sa mi restartuje prieskumnik.). Nefunguje mi ani ponuka start. Na 100% viem, ze ak vymazem to video, tak uz budem bez problemov. Podarilo sa mi to vtedy a slapalo to. No teraz mi ide maximalne firefox a total commander.

Skusal som som aj obnovenie systemu windows, ale problem je v tom, ze obnova neplati na osobne subory.. Tie mi tam ostali. Ide mi instalovat subory a otvarat ich. Nainstaloval som total commander a skusal som vymazat to video tak. Opat to neslo a preto si myslim, ze chyba vo windows prieskumniku nebude. Pozitivna sprava je, ze v TCM sa daju otvarat priecinky a kopirovat/premiestnovat ich. Tak som skusil nahradit plochu plochou, ale vypisalo mi, ze plocha uz existuje a ci chcem jej obsah vlozit do terajsej plochy. Skusal som aj "nudzovy rezim windowsu, kde bol vysledok rovnaky"

Prosim Vas poradte mi, ja naozaj tento pc dnes potrebujem.. :((((

neexistuje nejaky subor, ktory prepise kod na tom video a znefunkcni ho cele? alebo vymazat ho? neexistuje nejaka vedlajsia cesta pri zapinani pc cez prikazovy riadok?

Za kazdu radu okrem "reinstalu" dakujem velmi pekne

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny