Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook acer - emachines

Nakonec je to kazdyho vec, co si koupi. Nikdo tady z poradny to nijak v konecnem dusledku neovlivni, ale radit sracku typu Acer emachines (tedy ten nejvetsi sunt, ktery zbyl v low-endovem Aceru) nikomu odpovedne nemohu.
A Asus je minimalne servisem o dost lepsi nez Acer, to mohu potvrdit z vlastni zkusenosti.

Tedy pominme emachines a mluvme o normalnim Aceru, zde se daji najit po HW strance slusne modely na hrani her za relativne rozumny peniz. Neznam serii PES, ale obecne moderni 3D hry ani na techto modelech na high-detaily nerozjedes nebo mas nizke FPS. Pro solidni hrani potrebujes aspon 30 FPS, ale uz jsem potkal lidi, kteri jsou schopni hrat i pri 20 FPS a zda se jim to plynule, kazdy jsme jinak narocny, ale za standard se opravdu povazuje 30 FPS a proto musim pri rade vychazet z tohoto.
Stejne tak je fakt, ze servis Aceru je hroznej a ze pokud budes mit problem, tak se s tebou budou snazit vyjebat. Myslis, ze poradim nekomu koupi takove znacky, ikdyby existovala treba jen 5% moznost, ze bude mit vadny kus a budou mu odmitat reklamaci a on si rekne, na tuhle poradnu uz nevlezu, kdyz mi tam nejakej debil poradil Acer. Pokud z vice stran uslysim, ze to same dela Lenovo, tak nebudu doporucovat ani to, ale zatim jsi prvni, kdo ma takovou zkusenost.

Nicmene nevim, zda to je to, co si chtel svym prispevkem rici, ale levne notebooky jsou levne proto, ze to pri vyrobe nekde osidili a to se samozrejme tyka vsech znacek, zalezi samozrejme na tom, jak az moc. Kdo si chce teda koupit levnejsi vec, nemusi byt za debila, pokud si uvedomuje, ze dani za tu cenu, je i to, ze je takovy notebook spotrebak, ktery muze po skonceni zaruky, teda po dvou letech zahodit, protoze proste treba ty panty delsi zivotnost nemaji.

Treba muj znamej, prosel si konfiguraci notebooku a zjistil, ze jediny Acer ma v notasu za cca. 15.000,- pseudoherni kartu, na ktere udela i stredni detaily, tak si Acer koupil a ten notas mu funguje vyborne. Vsude rika, ze Acer je super, ale nechape, ze mel jenom stesti. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny