Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook acer - emachines

Samozřejmě ostré - a ne vždy nutné - výpady a osobní ataky typu "nevidím si do úst", jakožto neadekvátní reakce na klidnou (i třeba méně zasvěcenou) debatu, nejsou nikdy (a od nikoho/pro nikoho) příjemné. To je i o jakési kultuře diskuze. Ono "okořenění" je záludné, protože se (v reakci) může lehce vrátit. :-)

... ale co je sakra účelem, že firma musí své produkty prodávat pod jinou značkou? Už tenhle fakt je podezřelej a rád se seznámím s pozitivními důvody.
Jednoduše obchodní strategie a není to nic nového (výrobce si chce zachovat svou "tradiční" tvář - nebo se o to snaží - a pokud chce prodávat "obyčejnější" nebo "lepší" při zachování jakési tradicity spojené s jeho jménem /nebo jde mnohdy v tomto duchu čistě jen o "kšeft"/, zvolí třeba možnost skoupení jiného, často méně bohatého výrobce - viz např. Volswagen Group a jeho Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, SEAT či Škoda nebo Ford a jeho Jaguár, Aston Martin ad. či různí výrobci elektroniky a v mnoho jiných odvětví - třeba i v potravinářství - např. různé společnosti ve - a nejen - francouzském vinařství atd.).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny