Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nemůžu s XP na internet

Ahoj všichni, prosím o pomoc

na PC mojí přítelkyně byli nainstalovány Win XP Home už asi šest let, bylo to sice funkční, ale strašně pomalé. Rozhodl jsem se tedy pro kompletní formát a následný install. Zvláštní je, že když jsem se snažil nainstalovat Win XP Media Center, tak se připojit nechtěly. Sehnal jsem tedy opět Win XP Home(jelikož ona nemá k PC nic, ani Winy, ani ovladače) a nainstaloval jsem je. Ihned po nainstalování samotných Winů (bez jakýchkoli ovladačů) jsem připojil kabel k modemu a internet šlapal jako po másle. Zdůrazňuji, že to bylo po pomalém kompletním formátu. To bylo OK. S počítačem jsem dále pracoval, natahal jsem si tam zálohované soubory a různé ,,blbosti´´ mojí přítelkyně :). Poté jsem asi udělal osudovou blbost. Stáhnul jsem si vzhled Win 7, který při instalaci házel chyby a po restartování počítače se změnil pouze vzhled ikon a hle - internet přestal jíti. Řekl jsem si že je to holt moje blbost, tak jsem Windowsy přeinstaloval znovu, stejným způsobem, opět jsem navolil pomalý formát a internet pořád nejde, nevím co mám dělat. Na mém počítači normálně funguje, ale u ní ne.

Zkuste mi trochu poradit, vím že popis mého problému je velice ubohý, ale opravdu nevím co bych vám řekl. Pokud máte otázky, rád zodpovím, když budu vědět.

Zdůrazňuji, jsem uživatel AMATÉR a zde hledám pomoc k vyřešení tohoto pro mě nepřekonatelnho problému :). Douám, že se nám to společně podaří...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny