Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ktery notebook

Vyloženě "herní" (zaměřením výrobce) notebook v této ceně není. Ale jsou takové, které mají už jakýsi výkon i pro nějakou tu (viz hardware nároky konkrétních) hru. Je dobré mj. zmínit, jak náročné chceš provozovat, abys nebyl zklamaný. Určitě bys ale mohl sestavit stolní počítač, pokud za každou cenu nepotřebuješ na tento účel notebook, který by nabídl "herní" výkon mnohem větší než u takového notebooku a za mnoha výhodnějších podmínek (cena/"herní" výkon, životnost, možnost budoucího upgrade, ergonomie atd.).

Pokud na tyto účely a ve zmíněné ceně notebook, pak takový, který poskytne - v rámci svých možností - co možná nejvíce kýženého výkonu (daní za tuto volbu, především v těchto souvislostech, bude velmi jednoduchá/základní plastová konstrukce notebooku, při dlouhodobém vytěžování kratší životnost celku - někdy i na úrovni cca délky standardní záruky, nemožnost navýšení výkonu jednoduchou výměnou důležitých komponentů při zjištění, že "dochází dech" apod.).

Co nejblíže ceně (ty v posledních dnech u low-endu s výkonnou dedikovanou grafikou bohužel poskočily výše, takže bez možnosti něčeho ideálně s alespoň GeForce GT 540M) i s OS za cca 10 999 Kč (sice starší hardware, ale při tomto užití a možnostech nebude zásadní) - např.:

http://www.electroworld.cz/product/pocitace/notebo oky/TSSL650D171/toshiba-l650d-171

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny