Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno SUPERAntiSpyware se mi po zapnutí PC spouští i když nechci a nevím jak to ?

Zdravím. SUPERAntiSpyware mi po každém zapnutí pc naběhne i když nechci. Není veden ve složce po spustění a v - konfigurace systému, po spuštěňí není zaškrtnuty - a přesto startuje po zapnutí PC. Jak to ? Přihlášen jsem jako uživatel, díval jsem se do konfigurace systému, po spuštěňí jako Administrátor a tam taky není zaškrtnutý. Proč to dělá a spouští se ? SUPERAntiSpyware verze 5.0.1118

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
okrem toho co uz pisal mif, tak nemusis to mat nainstalovane furt, raz za cas ked budes chces oskeno…
MM.. 20.08.2011 23:34
MM..
Jo díky ještě jednou, maká to, teď už se to nespouští. Přesně jak píšete, jen občas, nechávám to ale… nový
Tuky 20.08.2011 23:51
Tuky
Snaz sa neodskrtavat programy v nastrojoch pre spravu, ale pouzivaj nastavenia programov (oni niekto… poslední
MM.. 21.08.2011 00:02
MM..

okrem toho co uz pisal mif, tak nemusis to mat nainstalovane furt, raz za cas ked budes chces oskenovat PC tak si stiahnes najnovsiu verziu a mozes tahat potrable verziu ktora sa vobec neinstaluje.
T.j. mozes to hned aj odinstalovat (ovl.panely - pridat/odbrat programy).

Jo díky ještě jednou, maká to, teď už se to nespouští. Přesně jak píšete, jen občas, nechávám to ale nainstalovaný a jen aktualizuji před kontrolou PC. Byl jsem zvyklej na ty starší verze a ty se po instalaci odškrtli třeba v Nástroje pro správu/po spuštění a bylo, jenže tahle nová je kapánek jiná a nevšiml jsem si položky preferences, kde se to nechá štelovat přímo v programu. A nevěděl jsem jak na to, protože jsem si myslel, že když program není zaškrtnutý v Nástroje pro správu/po spuštění, tak prostě nestartuje, jenže tohle startovalo i přes to.

Snaz sa neodskrtavat programy v nastrojoch pre spravu, ale pouzivaj nastavenia programov (oni niektore sa mozu spustat aj ako sluzba alebo sa nadrbat do nejakych inych zavislosti napr. s IE apod). Drviva vacsina programov ma na taketo veci nastavenie v programe, aj ked casto je to nastavenie dost skryte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru