Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Legánli hudba na internetu

Dobrý den chystáme spustit malé internetové rádio budeme plátci autorských poplatku OSA a Intergram.

Chci se zeptat kde mužu nakoupit hudbu na internetu... (stáhnout za peníze) abych měl i legální sklatby ? (pry je to pořeba) díky moc

Předmět Autor Datum
Tento problém se řešil na: guestbook.php Ale asi si budeš muset přečíst celou knihu návštěv, nevím k…
ERASER 23.08.2011 18:55
ERASER
promin ale v dnešní době už nikdo snad ani rádio neposlouchá a na internetu málo kdo, neznám krom dů…
mirdas19 23.08.2011 19:02
mirdas19
neznám krom důchodců kdo by ho ještě poslouchal, Nesmíš soudit všechny podle sebe, rádio poslouchá…
Prasak 23.08.2011 19:24
Prasak
Promiň, ale já si myslím, že i v dnešní době je stále dost lidí kteří rádia poslouchají. Není jich a… poslední
vlazy 23.08.2011 19:28
vlazy

Tento problém se řešil na:
guestbook.php
Ale asi si budeš muset přečíst celou knihu návštěv, nevím kde přesně to tam bylo. Autor toho rádia to vysvětloval, tak že existuje nějaká internetová databáze na hudbu, ale přesně si to už nepamatuji, tak si to tam najdi, nebo se zeptej toho majitele rádia.

promin ale v dnešní době už nikdo snad ani rádio neposlouchá a na internetu málo kdo, neznám krom důchodců kdo by ho ještě poslouchal, vždycky si stáhnou hudbu a poslouchají co se jim líbí nebo na youtube jich je taky dost. Síš na tom prodeláte, no vlastně určitě protože bez reklam (ale to musíte být aspon známý aby si ji tam nekdo dal) budete jen platit a ne získávat.

Promiň, ale já si myslím, že i v dnešní době je stále dost lidí kteří rádia poslouchají. Není jich asi tolik kolik jich bylo kdysi, ale je jich snad dost. Já jsem jedním z těch kdo rádia poslouchají. Poslouchám hlavně přes internet, protože ne všechny se dá zachytit na normálním rádiu. Když už mám zapnutý internet tak proč bych ho nevyužil i k poslechu nějakého rádia. Rádio sice neposlouchám neustále, ale občas si nějaké pustím. Získání reklamy pro rádio asi závisí mj. i na poslechovosti toho rádia a tu asi ne každé má dostatečně vysokou. Pokud někdo chce spustit internetové rádio tak bych mu to rozhodně nerozmlouval. Ať to zkusí a pak uvidí zda na tom bude prodělávat nebo ne a zda to má nějaký význam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru