Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem microsoft office starter se nezapnou

tak jsem tu, bohužel, s dalším problémem ohledně nového notebooku. tentokrát jde o microsoft office starter, které tu už byly předinstalované (tuším), takže od nich nemám cd, a proto není možný reinstal. problém spočívá v tom, že se ani word, ani excel prostě nespustí. přitom to dřív fungovalo. nejdříve se to strašně dlouho načítá a furt mi u lišty dole skáčou okna o tom, že microsoft office stahuje požadovanou sdoučástt. po delší době se ukáže okno, že aplikaci nejde spustit a abych ji opravil v ovládacích panelech (nevim kde). tady je screen: http://imageshack.us/photo/my-images/600/dfffy.jpg / díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bud rad. Ovladacie panely - pridat/ubrat programy - pravy klik - odinstalovat. Pouzit napr. OpenOffi… nový
MM.. 24.08.2011 14:34
MM..
ERASER: tobě díky za tvůj čas a ochotu při řešení tohohle problému. nevybral jsem si žádnou z možnos… nový
regis 24.08.2011 14:55
regis
Rádo se stalo, škoda ale že mé rady byly na nic. Stejně jako vy mám 2003 raději :-) poslední
ERASER 24.08.2011 16:21
ERASER

Bud rad.
Ovladacie panely - pridat/ubrat programy - pravy klik - odinstalovat.
Pouzit napr. OpenOffice

P.S. ked chces silou mocou pouzivat ten crep. tak najprv vlez do ovladacie panmely - windows update, nainstaluj vsetky updaty rucne, restart, znova Windows update, a tak dookola az kym tam nebudu uvedene ziadne updaty. Po pol dni updatovania to potom mozno nabehne. Vitaj v svete microsoft software. A vopred ti dakuju ze za to potom zaplatis 10tisic :-D

ERASER: tobě díky za tvůj čas a ochotu při řešení tohohle problému. nevybral jsem si žádnou z možností, kterou jsi zde uváděl, ani open office, jak navrhoval MM... nýbrž jsem zvolil word 2003 :)) ten se mi teď podařilo nainstalovat z CD od jiného počítače (jako jsem už v minulosti 2x dělal). a musím říci, že jsem možná i rád, že se to pokazilo, protože jinak bych na 2003 asi nepřešel. tahle verze mi přijde stejně pohodlnější :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru