Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sitova karta

zdravim, mam dotaz od minuleho tydne mi nejde na notebooku internet tak jak bych chtel nejak se zpomalil ukazuje mi to rychlost 7.2 Mbps dal jsem vyhledavani problemu a ukazalo mi to neco ve smyslu ze server DNS neodpovida mam normalni sitovku do notase vzdyckz bey problemu fungovala nevim co se s tim ted stalo nutne to potrebuju spravit jeste dnes pokud nekdo vi kde bych mohl zvysit rychlost pripojeni nebo kde je vlastne zakopanz pes budu rad dekuji.

Předmět Autor Datum
7.2Mbps je ti pomale? To si robis prdel :) Nefunguje ti internet vobec? DNS sa nastavuje v sprave s…
MM.. 24.08.2011 16:21
MM..
internet mi normalne funguje ale hlemyzdim tempem kliknu na neco a cekam yhruba minutu i vic nez se…
johns47p 24.08.2011 16:33
johns47p
7.89 KB/s a Upload 0.24KB/s normalne neni, a najskor to vypada akokeby ti prevadzkovatel priskrtil r… poslední
MM.. 24.08.2011 17:57
MM..

7.2Mbps je ti pomale? To si robis prdel :)

Nefunguje ti internet vobec? DNS sa nastavuje v sprave sieti u vlatsnosti sietovky pod TCP/IP, ipv4 - vlastnosti. ipv6 zakaz. Ked ti internet funguje tak DNS je spravne, a v tom pripade popis presne jaky mas problem (co je pomale kedy, kde jak).

P.S. internetove spojenie moze spomalovat aj vir, alebo torrent na pozadi, apod. tym ze vytazuju pripojenie.

internet mi normalne funguje ale hlemyzdim tempem kliknu na neco a cekam yhruba minutu i vic nez se to nacte ale vubec nevim kde je problem prave ze mi to nepise nic a tu rychlost jsem nasel normalne ve spravci pripojeni myslel jsem ze je to malo tak asi ne jeste jsem najel do programku ktery je od te sitovky a tam mi ukazuje ve statistikach downlaod 7.89 KB/s a Upload 0.24KB/s to je take v poradku nebo ne ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru