Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BSOD - počítač po pár minutách zkolabuje

BIOS mám aktuální, bohužel jiné ovladače nezkontroluji, protože do W mi to prostě nenajede. Dnes sem odstranil tu trochu prachu co tam bylo - skoro žádné množství. Zkoušel sem vyndat a vyčistit štetečkem RAM, odstranil sem prach z chladiče CPU a větráků. Zkoušel sem zda jsou zapojené správně konektory, zdá se že ano. Rozhodl jsem se proto že buď A) nainstaluji znovu OS, jde o to zda to pomůže a udělal bych to raději jako poslední možnost, protože bych nerad ztratil spoustu dat které nemám prostě v záloze na jiném disku.
B) budu zkoušet měnit některý HW - Grafiku, zdroj,HDD za starší kousky co mám ještě doma. Jde mi spíš o to, kde bych měl v případě této chyby začít, co zkusit vyměnit nejdříve?
Nebo se zeptám jinak, je možné že by toto způsobil vadný zdroj? Dnes sem si všiml že mi přestala svítit diodka u zdroje, která detekuje že je zdroj zapnutý/vypnutý. A občas při zapnutí PC mi najedou všechny větráky, energie tedy očividně do komponentů jde, ale nerozsvítí se mi dioda u zapínacího tlačítka PC a nenajede mi ani monitor, navíc PC ani při startu nevydá ten beep signal jak je obvyklé při zapnutí.

Díky za další rady

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny