Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet Explorer - jak nastavit "pokračovat, kde jste skončili"?

Jaky mas dovod nedat si tam novsi IE?
Snad na každé druhé stránce tě ti vocasi nutijou k registraci a to často i na stránkách kde je to úplně zbytečny. Přihlášení se po dalším spuštění pamatuje, ale ne na všech stránkách. U některých často používaných mě u Opery nutí se přihlašovat pořád, což je nepřijatelné, ale tato stará verze IE si to pamatuje a je možny že při přechodu na novou verzi to bude dělat to samo jako Opera. Vyjímkou nejsou stránky kde je k ničemu zaškrtnout políčko "pamatovat si přihlášení při další návštěvě" protože při další návštěvě se zas přihlašuju a to i u stránek navštěvovaných co chvila. Tady naše tera p. si přihlášení samože drží stále, aspoň pokud nedojde k dlouhodobé absenci návštěvy.

Vypadá to, že tvůj nabídnutej IE8 není v cze?
A zatím jsem teda neslyšel, že by starej prohlížeč zavinil nával virů. Celkově nevím o tom, že by jakejkoli prohlížeč měl co dočinění s propouštěním, nebo blokací příchodu virů, k čemu by pak byly antiviráky? Ale je možny že se pletu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny