Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet Explorer - jak nastavit "pokračovat, kde jste skončili"?

Neděám updaty dokud nejsou bezpodmínečně nutné. Co taky aktualizovat: přehrávač? Proč když hravě spustím všechny formáty filmů. Antivirák? Proč když je k ničemu;-). Ovladače GK, nebo DX? Proč když jdou hry vpoho. Mám dost trpky zkušenosti s patchy do her- Hra ex, přeinstal, zachování staré verze a s patchem do pr***e. Samože nemyslím třeba Gothic3, to je legenda sama o sobě.

P.S.2. a nechapem kto ta kde nuti k registraci, a co to ma spolocne s verziou IE? Pises nezmysly. Ked ta vsetky weby nuti k registraci tak mas nieco blbo alebo uz davno zavirene alebo neviem do coho ta kto kde nuti :)
To je pěkná ptákovina co jsi teď napsal. Třeba výčet stránek kde se bez zareg. nehneš: Maily, všechny warezy:-), stahovací servry ( ulozto, quickshare, sharerapid,...), t-mobile, lide.cz (tfuj), subtitles.cz, riomedia.cz, internetovy bankovnictví, .... a i zde je lepší se zareg. je ti to málo nebo mám pokračovat?? No a jeden prohlížeč si pamatuje přihlášení a u druhyho to naopak padá.
Jo a cestu: start- windows upate nikde nevidím!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny