Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet Explorer - jak nastavit "pokračovat, kde jste skončili"?

Vsetky updaty su bezpodmienecne nutne ptz to zaplatava diery ktore zneuzivaju cervy. A antivir nema sancu (0% uspech) zachytit cerv siriaci sa cez dieru v OS. Na to su updaty.

Jakym sposobom sa pamata prihlasenie na web zavisi od webu, a nikto ta nenuti sa niekam prihlasovat. Mozes ist napr. von hrat futbal a nemusis sa nikam prihlasovat.
BTW. pamatanie prihlasenia dlhsi cas je extremne nebezpecne, a patrne preto ti to ide len s tym totalne nebezpecnym IE6, tam funguju len tie najnebezpecnejsie veci. Aby si sa raz nezobudil ze ti niekto ukradol vsetky email konta a uz sa tam neprihlasis alebo bude z tvojho konta posielat emaily apod. Uz som pisal mozes skusit IE7 mozno maju taku "super funkciu" (super pre hekerov) aj ten.
Co sa tyka opakovaneho prihlasovania na weby tak kazdy slusny moderny prehliadac ma moznost zapamatat si hesla ktore potom nemusis furt vypisovat, toto je ale bezpecne len ak su hesla chranene pomocou master password tusim to vie Opera zhlavy neviem ja toto vzdy vypinam moje hesla nebudu ulozene NIKDE NIKDY. (master password sa musi zadat rucne raz, potom ti to uz nahradza hesla na weby samo). Ak nic nezadavas a chces byt furt prihalseny, tak je to totalne nebezpecne a kazdemu pripadnemu utocnikovi (kazdy druhy rus s vekom >15 a PC) davas vsetky svoje konta jak na striebornom podnose.

P.S. a start-windows update znamena ze ked zmacknes tlacitko Start, tak tam mas na vrchu polozku Windows Update, alebo Microsoft Update. Tam je aj IE medzi dalsimi updatmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny