Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone 4, Samsung Galaxy S nebo Sony Ericsson Neo?

Ta N900 klavesnica vyzera byt celkom dobra, su to na pocit nejake gumene klavesy, alebo umelohmotne ze musis mackat silou, alebo idu stlacit lahko jak na notebooku?

Samozrejme ze s display klavesnicou musis sledovat co pises, ale kedze to reaguje uz na jemny dotyk je to pohodlne v tom, ze nemusis vyvijat ziaden tlak na klavesy. Na samsungu ta klavesa ktoru zmacknes sa jej na okamzik zmeni pozadie klavesy na inu farbou takze dost zretelne vidis co si zmackol. A ked sa ti zdaju klavesy male mozes si to otocit na sirku vtedy je klavesnica skoro cez cely display, ale vidis len jeden (alebo len niekolko) riadok textu ktory pises :D Nevyhoda u samsung klavesnice ze jediny symbol je bodka a pre dalsie symboly napr. ciarku to musis prepinat furt hore dole na symbolovu klavesnicu. Pouzit sa to ale da, aj ked to neni uplne idealne. Samozrejme neda sa to pouzit na pisanie knihy :)

P.S. ale ta N900 vypada byt fakt dobra. Nieco podobne ale moderne s modernym HW a OS by som aj kupil. Dufam ze raz take daco bude :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny